• Zapraszamy do galerii :)

• forum_00_4x3.jpg

I FORUM INICJATYW POZARZĄDOWYCH POWIATU EŁCKIEGO

10 października 2015 roku mieliśmy przyjemność organizować wspólnie z Stowarzyszeniem Adelfi I FORUM INICJATYW POZARZĄDOWYCH POWIATU EŁCKIEGO. Wydarzenie to odbyło się w siedzibie Spółdzielni Socjalnej Dobra Siła w Starych Juchach w ramach działań Ełckiego Centrum Obywatelskiego STACJA współfinansowanego z budżetu Miasta Ełku oraz Powiatu Ełckiego.

• 5-10-15_2015_00_4x3.jpg

Bieg 5-10-15

Nasi wolontariusze pomagali w obsłudze biegu organizowanego przez Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji.

4 października 2015

• dzien_solidarnosci_miedzypokoleniowej_2015_00_4x3.jpg

"Sport łączy pokolenia" - Dzień Solidarności Międzypokoleniowej.

W czwartek 1 października obchodziliśmy Międzynarodowy Dzień Osób Starszych. Przy Zespole Szkół Samorządowych zorganizowano z tej okazji piknik rodzinny. Nie mogło tam zabraknąć uczestników naszego projektu.

• eko.00jpg_4x3.jpg

Z ekologią za pan brat

Kolejny raz wolontariusze zaprosili do wspólnego sprzatania Ełku. Tym razem pod hasłem "Z ekologią za pan brat". Wielkie sprzątanie poprzedzał quiz wiedzy na temat ekologii.

• regiel_2015_00_4x3.jpg

Warsztaty z pomocy przedmedycznej

30 sierpnia w Reglu uczestnicy projektu Ełckie Centrum Wolontariatu wzięli udział w warsztatach zakresu z pomocy przedmedycznej.

• 11990566_746772698779279_7322753953286593123_n_4x3.jpg

Uczestnicy projektu "Seniorzy i młodzież razem dla innych" żegnali wakacje.

27 sierpnia w Osiedlowym Klubie Seniora PLOTECZKA uczestnicy projektu "Seniorzy i młodzież razem dla innych" oraz zaproszeni ełczanie wspólnie świętowali zakończenie wakacji.

Strony: