• Zapraszamy do galerii :)

• Polska_Biega_2015_00_4x3.jpg

Polska Biega 24.05.2015

Jak zawsze pomagamy w obsłudze biura biegu, pomagamy przy zabezpieczeniu trasy, a także uczestniczymy aktywnie w biegu :-)

• festyn_SP3_2015_00_4x3.jpg

WOW na festynie z SP nr 3 w Ełku

Sobotę 23 maja spędzilismy pomagając społeczności Szkoły Podstawowoej nr 3 przy ich festynie. Było bardzo wesoło, kolorowo i słodko :-)

• warsztaty2_marszalkowski_00_4x3.jpg

II Miedzypokoleniowe warsztaty animacyjne

10 maja 2015 r. w ramach projektu "Seniorzy i młodzież razem dla innych" odbyły się drugie warsztaty animacji dzieci oraz dzieci i młodzieży niepełnosprawnej. Chusta animacyjna okazała się nie tylko bardzo interesującym narzędziem animacyjnym i terapeutycznym ale także wzorcowym sposobem na integracje międzypokoleniową.

• warsztaty1_marszalkowski_00_4x3.jpg

I Międzypokoleniowe warsztaty animacyjne

9 maja 2015 r. w ramach projektu "Seniorzy i młodzież razem dla innych" odbyły się międzypokoleniowe warsztaty animacji artystycznej dzieci. Nowe umiejętności, dawka zdrowego uśmiechu i cały dzień międzypokoleniowej, twórczej zabawy :-)

• onkoludki_2015_4x3.jpg

Występ Wolontariuszy WOW dla Onkoludków :)

Zapraszamy na filmik z występu wolontariuszy WOW podczas Koncertu Dziecięce Marzenia na rzecz Stowarzyszenia Onkoludki. 29.04.2015 r.

• amp_2015_00_4x3.jpg

Mecz ampfutbolu w Ełku

26 kwietnia na Stadionie Miejskim w Ełku odbył się o godz.10:00 pokazowy trening, a o godz.11:00 mecz pokazowy podczas którego drużyny KS Śniardwy Orzysz oraz Mazur Ełk, zagrały mecz z reprezentacją narodową AmpFutbol Polska.

Strony: